joi, februarie 22, 2007

8A intr-o zi de miercuri...

O totala abureala....ne-am facu o grooooaza de griji pt faptu ca dam test....cred ca acum toata cls stie...no comment...anyway...ora incepe cu geografie...predat...agricultura...fondul funciar...exces de umiditate...lunca D.D. ....stuff like this...after...chimie...C_A_H....la chimie majoritatea au invatat pt istorie...Ana din foile Mirunei eu am facut tabelul....Aatala la fel....alex...a facut *******...:)))...si toaaaaaaaaaaaaaaate lucrurile acestea numai ca sa aflam ca profa nu poate sa ajunga la prima ora....de fapt...asta am aflat cand am vzt ca vine diriga in cls cu catalogul nostru...pt prima oara in viata mea ma bucuram sa o vad...insa gresise clasa:(...insa a venit matushik lu catala...si ne-a zis ca nu facem...toata ora am stat si am vbit mancat....Robert s-a imbracat cu costumul Mihaelei...;))...chiar a fost funny...apoi eu si Diana am citit msj. de la "Cupi"...:)))....ps.: Come on dude...Ana nu va vrea sa fie cu tn....!Wake up!
....urmeaza biologie...unde Matei si Nede au luat cate-un 3....noi am invatat lanturile trofice sau piramida trofica...(cei care au fost atenti)
~ Grau---->Gaine---->Vulpe---->Om~
Then...am luat si 10...ma rog cei care au fost "activi" la ora...cum ar fi Miruna care a zis 2..??sau 3 cuvinte:))...la romana....complementul indirect...2 h...:((....apoi...casa....toata lumea a plecat fericita spre casa....:)....
~THE END~


Ps....am invatat un cuvant nou..."Detritaipruneinguranenea" ...A'la Ana....ei...mai sunt si persoane de "genu" in lumea asta;))

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire