sâmbătă, noiembrie 04, 2006

Life don't sucks

Cu totii credem in ceva...chiar daca e mai sobru...mai simplu...mai ciudata...mai obscur...dar cu totii credem si speram ca intr-o zi sa ne atingem visul si sa atingem acel lucru la care visam!

Cineva mi-a spus o data ca fericirea in viata e fragmentata si ca trebuie sa o adun!Are dreptate si toata lumea poate asta!!!

Se poate trece peste orice odisee ...
Viata nu e chiar asa de rea....pentru unii...dar, trebuie sa tinem mereu ochii deschisi si sa vedem tot rau...bun...mai rau sau mai bun...tot ...trebuie sa vedem...pentru ca vazand ...credem...crezand...Invingem!

Ce nu te omoara te face mai puternic!

Uneori mai bun e adevarul ...dar daca spunand adevarul ranesti pe cineva hm...mai bine spui o minciuna...Uneori nu iti dai seama de ce faci..si atunci cand vezi ca ai gresit poate iti pare rau...dar nu mai poti da timpul inapoi..si cu timul tu tot nu incetezi sa ranesti aceea persoana si faci aceeasi greseala...Te-ai gandit vreodata ce e mai bun pentru tine???probabil ca nu...daca tu nu stii ce sa alegi pentru tine...Dar nu mai conteaza asta....Minciuna barfa si invidia nu va disparea niciodata si nu va inceta sa respire...pentru ca tu esti mult prea orgolios/oasa si nu stii ce ai facut....nu stii ce sa intamplat cu adevarat...si crezi "falsii prieteni" care te mint , nici macar nu vrei sa ma asculti si nici macar nu stii in ce crezi...crezi in tine??! sau intr-o minciuna?!
Ce parere ai daca cineva ti-ar spune tot adevarul...si vezi ca este acel pe care ti la spus aceea persoana pe care tu nu ai crezuto...ce vei face acum??Ti-ar placea sa dai timpul inapoi...pentru a face alegerea corecta?
Uite un sfat....Nu renunta niciodata la un prieten/a pentru un strain care crezi ca iti poate oferi mai multe...pentru ca tu insuti te vei transforma intr-un "fals prieten".
Repetand greseala devii mai inutil/a si devii lamentabil/a ...pe tine o lacrima nu te schimba ...Dar pe mine o lacrima ma ambitioneaza si nu cred ca nu ai plans..pentru ca se vede pe fata ta ca minti!
Cum poti sa treci peste ceva care pe cineva doare???! Dar stai am uitat tu poti ...pentru ca nu te intereseaza si esti un "fals prieten" si te crezi mai buna....dar nu esti....Esti doar o persoana care nu se respecta.
Dar uite ca peste asta am trecut.... Si am lasat de la mine...Si iti multumesc...
Tu m-ai invatat ce inseamna durerea...ce este un "fals prieten" ,cum pot sa trec peste...si ceea ce ar merita....Tu m-ai invatat sa nu-mi pese si sa imi vad de viata mea....Poate ca e cel mai bine asa...
Eu am trecut peste asta...si nu as face niciodata ce ai facut tu...nici macar tie...pentru ca as devenii si eu la fel de lamentabil/a ca tine....
. si de la capat

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire